Home
Hobbyschilder
Hobbyschilder
Henk den Haan
Even voorstellen: ik ben Henk den Haan en in 1947 geboren in Rotterdam

Vele jaren ben ik werkzaam geweest in de wereld van de sociale verzekeringen. Om dat drukke ernerverende leven los te laten, ben ik gaan schilderen. Daarmee ben ik begonnen in 1996.

Mijn eerste schilderskunsten trachte ik te bereiken met verf die op de markt was gekocht. Zestien tubbentjes voor fl. 2.50, zeg maar ongeveer € 1.25. Het schilderen was leuk, het resultaat dus niet. Dat was de eerste les; schilderen met troep gaat niet. Het blijkt dus dat men inderdaad aldoende leert. Dus goede kwaliteit verf maakt het leuker.

Na menig boek te hebben gekocht en veel dingen proberen na te schilderen, leer je toch wat schilderen echt inhoud. Een echte schilder zoals Monet, van Gogh, Toulouse-Lautrec of zelfs Dali zal ik nooit worden. Dat e.e.a tegenwoordig wel enig resultaat biedt, kunt u zien op de pagina "Schilderij".

Mogelijk inspireert het u om ook te gaan schilderen. Het uit hobby schilderen bevalt mij zeer goed.
Als hobbyschilder , schilder ik louter voor plezier. Ik voel mij aangetrokken door het "impressionisme". het maken daarvan is voor mij nog een stap te ver.

De schilderijen van mij worden tegen materiaalkosten te koop aangeboden.

Mocht u ook wilen gaan schilderen? Maak dan niet de fout om goedkopen verf te gaan gebruiken. Lidl en Aldi bieden dit regelmatig aan. Talens heeft goed betaalbare verf om mee te beginnen.
WYSIWYG Web Builder